Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

33o RALLY SPRINT ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ


Πυρετός προετοιμασίας για το 33ο Rally Sprint Κορίνθου που ξεκινά τις αγωνιστικές δραστηριότητες για το 2014 και είναι ο 1ος γύρος για το Κύπελλο Χωμάτινων Ράλλυ 2014 που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ, ενώ προσμετρά και στο Έπαθλο Πελοποννήσου.
  Το 33ο Rally Sprint Κορίνθου μετά από αίτημα της Α.Λ.Α.Κορινθίας, μεταφέρεται ......

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 4x4 2014

Η Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας ανακοινώνει το Πρόγραμμα Αγώνων 4X4 του 2014. Το επισυναπτόμενο Πρόγραμμα περιλαμβάνει και Πρόσκληση Ενδιαφέροντος προς τα Αθλητικά Σωματεία που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την οργάνωση αγώνων 4X4, ώστε να συμπληρωθούν κάποιοι θεσμοί.

Διαβάστε το Πρόγραμμα Αγωνων 2014, πατώντας ΕΔΩ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΡΤ

  Στα πλαίσια του Προγραμματισμού των Διεθνών Αθλητικών δραστηριοτήτων του έτους 2014 μετά από πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού – Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού και προκειμένου να ενημερωθεί η Δ/νση Ολυμπιάδος και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών,
Παρακαλούμε τις Ελληνικές Ομάδες και τους Έλληνες Αθλητές να μας γνωρίσουν εγγράφως τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις στις οποίες πρόκειται να λάβουν μέρος το 2014.
  Παρακαλούμε για την απάντησή σας μέχρι την Πέμπτη 30/01/2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@omae-epa.gr προκειμένου να ενημερώσουμε την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η Επιτροπή Καρτ ΟΜΑΕ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2014

Η ΟΜΑΕ ανακοίνωσε το Πρόγραμμα Αγώνων (Πρωταθλήματα, Κύπελλα, Επαθλα) του 2014. Φυσικά είναι απαραίτητο να ανακοινωθούν το ταχύτερο δυνατόν οι κανονισμοί που θα ισχύσουν την νέα χρονιά προσδιορίζοντας τις κλάσεις και τις κατηγορίες που μπορεί να συμμετάσχει κάποιος οδηγός ανάλογα με το αυτοκίνητό του. Αυτό ισχύει κυρίως για τις φημολογούμενες αλλαγές τεχνικών κανονισμών Ταχύτητας, Formula Saloon, και Ιστορικών. Πιθανόν βέβαια να μην αλλάξει τίποτα, αλλά και αυτό έπρεπε ήδη να είχε ανακοινωθεί. Θα επανέλθουμε με τα σχόλιά μας επί του προγράμματος, για την ώρα όμως έχουμε να παρατηρήσουμε ότι  τελικά, "όπως παλιά" και όπως κάθε χρόνο  η Αρχή του Σπορ κατάφερε να αργήσει και να ανακοινώσει το πρόγραμμα στις 3 Ιανουαρίου, λίγες μόνο εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι αγώνες. Αυτό φυσικά δεν βοηθάει όσους προσπαθούν να υποβάλλουν φακέλους σε αναζήτηση χορηγών, αλλά εξυπηρετεί μιά χαρά τους ημέτερους οι οποίοι είχαν έγκαιρη γνώση του προγράμματος και έκαναν πρώτοι τις απαραίτητες κινήσεις. Δηλαδή, τι είχες Γιάννη, Κώστα, Βασίλη, Μιχάλη, Νίκο, Γιώργο, τι είχα πάντα!   

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΕ, ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ.