Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΔΩΔΩΝΗΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΑΕ)

Λάμπρος Αθανασούλας - Κώστας Σούκουλης
  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το 7ο Ράλλυ Σπρίντ ΔΩΔΩΝΗΣ. Ο αγώνας κύλησε ομαλά χωρίς απρόοπτα με παρουσία αρκετού κόσμου και πάλι στις πλαγιές της ΔΩΔΩΝΗΣ. Ο Τεχνικός Έλεγχος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/7/2014 στις εγκαταστάσεις του Πρατηρίου ΕΛΙΝ, επί της Δομπόλη 28 στα Γιάννενα με παρουσία πολύ κόσμου. Από τις 41 συμμετοχές που είχαν δηλωθεί παρουσιάσθηκαν οι 39 και όλα πήραν την έγκριση να εκκινήσουν το πρωί της Κυριακής τον Αγώνα. Το ίδιο βράδυ έγινε η Τελετή έναρξης στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων με παρουσία πλήθους κόσμου και τα 39 αυτοκίνητα να παίρνουν εκκίνηση από την ράμπα.
  Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο αγώνας εκκίνησε στις ......

9:30 π.μ. της Κυριακής και ολοκληρώθηκε στις 14:55 μ.μ. Εκκίνησαν 38 πληρώματα και τερμάτισαν οι 31.
  Μεγάλοι νικητές του αγώνα το πλήρωμα από την Κόρινθο Αθανασούλας Λάμπρος - Σοκούλης Κωνσταντίνος με Mitsubishi EVO 9 κατηγορίας άνω των 2000cc, που ολοκλήρωσε και τα 3 περάσματα από την ειδική με συνολικό χρόνο 21:06,14 (παρόλο που επιβαρύνθηκαν και ποινή 5,09 λόγω πρόωρης εκκίνησης στο 2ο σκέλος). Σημειωτέον ο κ. Αθανασούλας έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα.
  Τους ακολούθησαν αρκετά ανταγωνιστικά οι Γιαννιώτες και μέλη της ΕΛ.ΕΤ.Α. Τσιούρης Βαγγέλης - Παππάς Αριστοτέλης με ένα Peugeot 106 S16 κατηγορίας έως 1600cc και συνολικό χρόνο 21:16,84.
Πίσω τους τερμάτισαν οι Παπαχρήστος Κων/νος - Λάππας Χρήστος ένα Ηπειρώτικο πλήρωμα (από Άρτα ο κ. Παπαχρήστος και από την ΕΛ.ΕΤ.Α. ο κ. Λάππας) με ένα Citroen Saxo VTS επίσης κατηγορίας έως 1600 cc και συνολικό χρόνο 21:22,71.
  Να σημειωθεί εδώ πως σε χρόνο διαδρομής προηγήθηκε το «οικογενειακό» πλήρωμα (οδηγός ο γιός συνοδηγός ο πατέρας) από την Πάτρα Καρπάνος Νικόλαος - Καρπάνος Δημήτριος με Mitsubishi EVO X κατηγορίας άνω των 2000cc αλλά όπως και το 1οπλήρωμα χρεώθηκε ποινή 5,23 λόγω πρόωρης εκκίνησης με αποτέλεσμα στο σύνολο του χρόνου να «πέσει» πίσω από του Παπαχρήστο - Λάππα!
Αναλυτικά επισυνάπτονται τ' αποτελέσματα.
  Η ΕΛ.ΕΤ.Α. θέλει να ευχαριστήσει όλους του συμμετέχοντες, οδηγούς, συνοδηγούς, τους Άρχοντες του αγώνα, τους κριτές από την Νάουσα, Κοζάνη, Τρίκαλα αλλά και από τα Γιάννενα, που συνέβαλαν στην επόπτευση του αγώνα, όλους του αφανείς ήρωες που βοήθησαν στην Οργάνωση του αλλά και τους αμέτρητους θεατές που βρέθηκαν τόσο κατά την διάρκεια του Αγώνα, στην Τελετή έναρξης και στον Τεχνικό έλεγχο του Σαββάτου.
  Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την υποστήριξη στην Περιφέρεια Ηπείρου, στον Δήμο Ιωαννιτών, στην Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ηπείρου, στην Δ/νση Τροχαίας Ιωαννίνων, στην Περιφερειακή Δ/νση Πυροσβεστικής Ιωαννίνων, το ΕΚΑΒ και τους εθελοντές ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του αγώνα μας -και ήταν και φέτος πολλοί-, τοπικές επιχειρήσεις, ιδιώτες και επαγγελματίες. Ιδιαίτερα τον κεντρικό μας χορηγό, που και φέτος ήταν το AUTOTest ΙΚΤΕΟ Βουνοπλαγιάς και το Πρατήριο ΕΛΙΝ (Δομπόλη 28, Ιωάννινα) που με βάσει την οικονομική του υποστήριξη το 7ο Ράλλυ ΔΩΔΩΝΗΣ έγινε πραγματικότητα!
  Δίνουμε όλοι ραντεβού λοιπόν για το 8ο Ράλλυ ΔΩΔΩΝΗΣ το 2015!





ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου